Verzending binnen 5 werkdagen via PostNL/DHL   |   Brievenbuspakket – je hoeft er niet voor thuis te blijven!   |  Gratis verzending vanaf 50€

Waarom Vélothé

UNIEKE MÉLANGES

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR DE WIELERliefhebber

duurzaam

Uitgebalanceerde, slim gekozen ingrediënten die op specifieke momenten van de dag in jouw behoefte voorziet.

Of het nu voor, tijdens, of na je rit is: er is een smaak die dat geeft, wat een fietser nodig heeft!

Ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zonder toevoegingen. Puur natuur dus! Ook niet onbelangrijk: onze verpakkingen zijn 100 % composteerbaar.

Vélothé is hét antwoord op de vraag hoe een wielrenner net dat stapje extra kan zetten om een betere renner te worden! Vélothé komt ieder type renner tegemoet met een uitgekiende theemélange van de hoogste kwaliteit.

Ten eerste is er voor de all-round ROULEURS een verfrissende zwarte thee, welke je bloedsomloop op gang brengt, zodat je optimaal geprepareerd op pad kunt.

Daarnaast is er een krachtige en kruidige Gunpowder thee voor de echte PUNCHEURS, die je hernieuwde energie geeft voor de beslissende demarrage in de finale van de koers.

Ben je van plan een langere inspanning te doen zoals een tijdrit of een beruchte Alpencol, dan is de hydraterende en frisse groene thee GRIMPEUR ideaal voor jou om boven jezelf uit te stijgen en naar eenzame hoogte te soleren.

Maar ook na de training zijn we er voor je: die opgebouwde afvalstoffen moeten snel afgevoerd worden, zodat je snel herstelt. Zorg daarom goed voor jezelf met rooibos SOIGNEUR.

Tot slot is het belangrijk om aan het eind van de dag even af te schakelen en tot rust te komen. CALMEUR is een ontspannende kamille kruidenthee die je laat dromen van de overwinning.

Vélothé is er voor de fanatieke fijnproever!

Wat anderen zeggen:

"Vélothé smaakt goed! Ik heb Grimpeur en Soigneur, allebei echt heel lekker! Ik ben geen enorme theekenner, maar Grimpeur is echt een lekkere melange. Ik vind groene thee ook wel eens te sterk van smaak maar vind deze echt lekker!"
Peter R.
klimmer/tijdrijder